01.09.2014

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla birer basın açıklaması yaptılar.

30.08.2014

TMMOB, Şengal'den göç eden Ezidiler için yardım kampanyası başlattı.

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde “yastık, battaniye, yatak, çadır, temizlik malzemesi, bebek maması, çocuk bezi, kadın pedi, oyuncak, kadın-erkek iç çamaşırı, 1-8 yaş çocuk kıyafeti” malzemeleri toplanacak.

Basın Açıklamaları
30.08.2014

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, "1 Eylül Dünya Barış Günü" dolayısıyla 25 Ağustos 2014 tarihinde Genel-iş Sendikası'nda bir basın toplantısı düzenlediler. Toplantıya; DİSK Genel Başkanı Kani Beko, KESK Eş Başkanı Şaziye Köse, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve TTB Merkez Konsey Başkanı Bayazıt İlhan katıldı.

29.08.2014

TMMOB 43. Dönem I. Denetleme Kurulu toplantısı 29 Ağustos 2014 tarihinde TMMOB`de yapıldı. Toplantıya; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Yönetim Kurulu II. Başkanı Züber Akgöl, Sayman üye Bahattin Şahin ve Denetleme Kurulu üyeleri Köksal Şahin, Ramazan Tümen, Cemalettin Sağtekin, Ahmet Kirami Kılınç, Abdullah Melik ile Muhasebe Görevlisi İhsan Aydın katıldı.

29.08.2014

Jeoloji Mühendisleri Odası, 24 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen AĞLASUN-BURDUR depremine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

29.08.2014

Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası, Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Yöneticileri hakkında Anayasa’nın 138.maddesini ihlal ettikleri gerekçesiyle görevi kötüye kullanmak suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na 27 Ağustos 2014 tarihinde suç duyurusunda bulunmasına ilişkin 28 Ağustos 2014 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.