29.08.2014

TMMOB 43. Dönem I. Denetleme Kurulu toplantısı 29 Ağustos 2014 tarihinde TMMOB`de yapıldı. Toplantıya; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Yönetim Kurulu II. Başkanı Züber Akgöl, Sayman üye Bahattin Şahin ve Denetleme Kurulu üyeleri Köksal Şahin, Ramazan Tümen, Cemalettin Sağtekin, Ahmet Kirami Kılınç, Abdullah Melik ile Muhasebe Görevlisi İhsan Aydın katıldı.

29.08.2014

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla 29 Ağustos 2014 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

İKK Haberleri
28.08.2014

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 27 Ağustos 2014 tarihinde TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Bahattin Şahin’in katılımıyla Adana’da yapıldı.

27.08.2014

İnşaat Mühendisleri Odası, Siirt’te yaşanan kazayla ilgili 27 Ağustos 2014 tarihinde bir ön inceleme raporu hazırladı.

27.08.2014

TMMOB Mimarlar Odası, Cumhurbaşkanlığı törenini boykot etme çağrısı yaparak 27 Ağustos 2014 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklamaları
22.08.2014

1 Eylül Dünya Barış Günü öncesi, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, Irak Şengal bölgesinde IŞİD çetelerinin saldırılarında binlerce Ezidi kadın ve çocuğun öldürülmesi ya da savaş ganimeti olarak pazarlarda köle olarak satılmasına ilişkin olarak basın toplantısı düzenlendi.

TTB’de 22 Ağustos 2014 tarihinde düzenlenen basın toplantısına; TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Gölay Şakiroğulları, TTB Merkez Konseyi Üyesi Deniz Erdoğdu, KESK Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, DİSK Kadın Komisyonu’ndan Nevin Kızılöz katıldı.