19 EYLÜL MMŞP DAYANIŞMA GÜNÜNÜN 42. YILI YURT GENELİNDE KUTLANDI

21.09.2021

TMMOB 19 Eylül Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü’nde TMMOB'nin örgütlü olduğu İl Koordinasyon Kurulları aracılığıyla çeşitli etkinliklerle ülke ve meslek sorunlarına dikkat çekilerek 19 Eylül 1979'un 42. yılını kutladı.

ADANA
Adana'da 19 Eylül Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü’nde TMMOB Adana  İKK Sekreteri tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

AYDIN
Aydın'da 19 Eylül Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü’nde TMMOB Aydın İKK Sekreteri tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

BALIKESİR
20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 12.30'da Mimarlar Odası Balıkesir Şubesinde gerçekleştirilen basın açıklaması TMMOB Balıkesir İKK Sekreteri Betül Gemalmaz Dikici tarafından okundu.

BOLU
Bolu'da 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 14.00'da MMO Bolu İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen basın açıklaması TMMOB Bolu İKK Sekreteri Erol Perçin tarafından okundu.

BURSA
Bursa'da 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 12.30'da BAOB Özgürlük ve Demokrasi Meydanında19 Eylül Mühendis, Mimar, Şehir Plancıları Dayanışma Günü dolayısıyla bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

DENİZLİ
Denizli'de 20 Eylül 2021 Pazartesi günü yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

ESKİŞEHİR
Eskişehir'de 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 12.30'da MMO Eskişehir Şubesinde kitlesel bir basın açıklaması yapıldı.

GAZİANTEP
Gaziantep'te 18 Eylül 2021 Pazartesi günü yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

İSKENDERUN
TMMOB İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat DURUKAN, Mimar Ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü nedeniyle bir açıklama yayınladı.

İZMİR
19 Eylül Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü ile ilgili olarak TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 20 Eylül 2021 tarihinde bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Birlik Parkı’nda gerçekleştirilen basın açıklaması metnini TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Aykut Akdemir okudu.

KIRKLARELİ
Kırklareli İKK 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 18.00'de Kırklareli Öğretmenevi önünde kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

KOCAELİ
Kocaeli'nde 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 18.30'da İzmit İnsan Hakları (Sabri Yalım) parkında bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

MERSİN
Mersin'de 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 12.30'da Mimarlar Odası'nda bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklama TMMOB Mersin İKK Sekreteri Seyfettin Atar tarafından okundu.

SAMSUN
20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 17.30'da Ziraat Mühendisleri Odası'nda bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

TEKİRDAĞ
Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu “Hasan Ali Yücel” meydanında saat 12.30 da bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ZONGULDAK
Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 17.30'da Maden Mühendisleri Odası'nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi.