43. DÖNEM OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ÜZERİNE TMMOB ÖRGÜTLÜLÜĞÜNE

28.02.2015

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, TMMOB 43. Dönem Olağanüstü Genel Kurulu katılımcılarına ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

43. DÖNEM OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU ÜZERİNE TMMOB ÖRGÜTLÜLÜĞÜNE,

14 Şubat 2015 de Ankara‘da TMMOB 43. Dönem Olağanüstü Genel Kurulu‘nda buluşmak ve sözümüzü sokakta söylemek üzere, 9 Şubat Pazartesi gününden itibaren ülkemizin örgütlü bulunduğumuz her noktasından "Ülkemize, Halkımıza, Mesleğimize, Örgütümüze Sahip Çıkıyoruz" diyerek “AKP’nin TMMOB yasası değişikliğine karşı” başlattığımız yürüyüşümüzde bulunan, yürüyüş kollarımızı karşılayan, uğurlayan, Ankara‘ya gelerek Olağanüstü Genel Kurulumuza katılan ve Genel Kurul Sonuç bildirimizi sokakta hep birlikte okuyan herkese, hepinize Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

Bu etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan siyasi partilerimize, milletvekillerimize, emek ve meslek örgütlerine, doğasına, havasına, suyuna, toprağına sahip çıkan platformların temsilcilerine, demokrasi güçlerine, TMMOB dostlarına Yönetim Kurulumuz adına özellikle teşekkür ediyorum.

14 Şubat’ta Ankara’da sokakta TMMOB 43. Dönem Olağanüstü Genel Kurulu katılımcıları olarak oybirliği ile ve hep birlikte “AKP Gericiliği, Piyasacılığı ve Diktasına Teslim Olmayacağız” dedik.

14 Şubat’ta hep birlikte TMMOB’nin ne olduğunu dosta düşmana bir kez daha gösterdik.

TMMOB söylüyor:

Bu daha başlangıç, mücadeleye devam!

Mehmet Soğancı
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı