ASANSÖR PERİYODİK KONTROLLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK VE TEBLİĞ TASLAKLARI ÜZERİNE TOPLANTI YAPILDI

20.05.2015

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmelik Taslağı” ve “Asansör Periyodik Kontrollerinde Faaliyet Göstermek Üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Yetkilendirilen ve İlgili İdare ile Protokol İmzalayan A tipi Muayene Kuruluşunca Uyulması Zorunlu Olan Usul ve Esaslara Dair Tebliğ Taslağı"na ilişkin TMMOB görüşünün oluşturulması için Elektrik Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası temsilcileri 20 Mayıs 2015 tarihinde TMMOB’de bir araya geldi.

Toplantıya; Hüseyin Yeşil (EMO), Tonguç Ünal (EMO), Emre Metin (EMO), Ali Ekber Çakar (MMO), Yunus Yener (MMO), Bülent Göksülük (MMO), Berkay Eriş (MMO) ve TMMOB Teknik Görevlisi Bülent Akça katıldı.