ÇŞB BAKANLIK DENETÇİLERİ EĞİTİMİ YAPILDI

18.11.2014

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 17-19 Kasım 2014 tarihlerinde Marmaris’te “bakanlık denetçileri eğitimi” gerçekleştirdi. Bakanlığın talebi üzerine proje inceleme ve denetleme konusundaki eğitimler TMMOB tarafından bildirilen isimlerce verildi.

Toplantıya; Elektrik Mühendisleri Odası adına Şükrü Güner, İnşaat Mühendisleri Odası adına Nusret Suna, Makina Mühendisleri Odası Adına Behice Çetinkaya Dilbaz, Mimarlar Odası adına Oğuz Develi ve Özlem Aydoğdu Çömez,  Şehir Plancılar Odası adına İsmet Şahin eğitimci olarak katıldı.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkan Yardımcısı ile 250 mimar, mühendis, şehir plancısı bakanlık denetçisine TMMOB, oda, mesleki denetim, proje kontrol esasları, sahada dikkat edilecek konular ile tescil ve sicil durum belgelerinin gereklilikleri konularında sunum yapıldı.