TBB’NİN DÜZENLEDİĞİ SEMPOZYUMDA “ENERJİ VE HUKUK” KONUSU ELE ALINDI

17.11.2014

Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen “Enerji ve Hukuk” sempozyumu 14-15 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılış konuşmaları TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı’nın yaptığı sempozyumda TMMOB’ye bağlı odalardan çok sayıda yönetici ve uzman konuşmacı olarak yer aldı.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı açılışta yaptığı konuşmada, TMMOB’nin enerji alanına yönelik görüşlerini ve çalışmalarını anlattı.

Sempozyumda, açılış sunumlarını TMMOB Makina Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz ve TMMOB Petrol Mühendisleri Odası Enerji Politikaları Çalışma Grubu Başkanı Necdet Pamir yaptı.