TMMOB DANIŞMA KURULU 12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR

01.09.2015

TMMOB 43. Dönem III. Danışma Kurulu 12 Eylül 2015 Cumartesi günü “TMMOB Çalışmaları, Ülkemizde yaşanan sürecin değerlendirilmesi ve Üzerimize düşen görevler” gündemi ile Ankara’da toplanacaktır.

TMMOB Ana Yönetmeliğinin 44. maddesine göre: Birlik Danışma Kurulu; Birlik Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları, Oda Yönetim Kurulları, Şube Yönetim Kurulları, Bölge Temsilciliği Yürütme Kurulları ve Birlik Yönetim Kurulunun gerekli gördüğü hallerde İl Koordinasyon Kurulları, il, ilçe ve işyeri temsilcilikleri ile ilgili Birlik görevlilerinden oluşur. TMMOB‘nin eski Başkanları Birlik Danışma Kurulunun doğal üyeleridir.

TMMOB DANIŞMA KURULU

Tarih                     : 12 Eylül 2015 Cumartesi

Saat                      : 10.00

Yer                        : TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Toplantı Salonu