TMMOB HEYETİ, BODRUM VE MİLAS İKK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

16.09.2021

Geçtiğimiz yaz aylarında yaşanan orman yangınlarının hayatı ve doğal yaşamı etkilediği Bodrum ve Milas'ta ziyaretlerde bulunan TMMOB Heyeti, Bodrum ve Milas İl Koordinasyon Kurulları ile ortak toplantı düzelneyerek bölgedeki durumu görüştü.

16 Eylül 2021 tarihinden Bodrum Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ilk olarak yangın felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek afet sürecinde İKK'larımızın yürüttüğü çalışmalar dolayısı ile TMMOB kadrolarına teşekkür etti.

Emin Koramaz toplantıda, TMMOB çalışmaları, ülke gündemine ilişkin bilgilendirme ve değerlendirme yaptı. Afet öncesi ve sonrası yürütülmesi gereken çalışmalar, görevlerimiz ve TMMOB Afet Sempozyumu hazırlıkları konusunda bilgi verdi. Bodrum özelinde Muğla geneline yönelik olarak yoğunlaşan rant ve yağma projelerine, plan değişikliklerine ve özelleştirme uygulamalarına karşı TMMOB tarafından yürütülen merkezi ve yerel mücadelelerin ve hukuksal süreçlerin güncel durumu üzerine değerlendirmede bulundu. Toplantıda söz alan Bodrum ve Milas birimleri görüş ve önerilerini aktardı.

ToplantıyaEmin Koramaz TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı, Selçuk Uluata TMMOB Yönetim Kurulu 2. Başkanı, Dersim Gül TMMOB Genel Sekreteri, Hüsnü Meydan TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Orhan Sarıaltun TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ülkü Karaalioğlu TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ayşegül Akıncı Yüksel TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Özden Güngör TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ufuk Ataç TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Halil Gezer TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi, Ali Uğurlu Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Faruk İlgün Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu 2. Başkanı, Arife Kurtoğlu Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Levent Darı İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Oğuz Develi Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, Görkem Acar Muğla İKK Sekreteri, Levent Kalyon Bodrum İKK Sekreteri, Tolga AY Milas İKK Sekreteri, İlhan Özyiğit İMO Bodrum Temsilciliği, Gamze Türk Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği, Cihangir Aygın İMO Muğla, Alif Aytaş Bodrum İKK, Azmi Peker JMO Milas Temsilciliği, Mustafa Erdoğan JMO Bodrum Temsilciliği, Serap Türker MMO Milas Temsilciliği, Mustafa Erdoğan MMO Milas Temsilciliği, Figen Uyanık Peyzaj Mimarları Odası Muğla Temsilciliği, Ege Durgun Milas Mimarlar Odası Temsilciliği, Ali Avcı İMO Milas Temsilciliği, Şehabettin Doğan İMO Bodrum Temsilciliği, Hilmi Geçim MMO Bodrum, Arif Gürkan Türker İMO Bodrum, Banu Özberk ŞPOS Bodrum, Metin Soylu İMO Bodrum, Veli Önder MMO Milas, Taner Uslu Jeofizik MO Bodrum, Fikret Engin ÇMO Muğla Temsilciliği, Ahmet Acar ÇMO Muğla Temsilciliği ve Cfer Onur Çandar İMO Bodrum Temsilciği katıldı.