TMMOB HEYETİ İLE TUNCELİ İKK BİLEŞENLERİ ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

01.10.2021

TMMOB Heyeti ile Tunceli İl Koordinasyon Kurulu 30 Eylül 2021 tarihinde ortak toplantı gerçekleştirdi.

TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül'ün TMMOB ve İKK çalışmaları ile ülke gündemine dair gerçekleştirdiği sunum ile başlayan toplantıda Tunceli İl Koordinasyon Kurulu'nun mevcut durumu, çalışmaları ve çalışma programı değerlendirildi.

Tunceli Merkez ve İlçelerinin gündemleri, İKK çalışmaları ve kent sempozyumu hazırlıkları hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Toplantıya TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Küçük, Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez, Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri Ayhan Erdoğan, TMMOB Teknik Görevlisi Eren Şahiner; Tunceli İKK Sekreteri Uğur Bayrak, Tunceli İKK Bileşenlerinden Yılmaz Gök (Elektrik MO), Oktay Yılmaz (Elektrik MO), Ali BIçak (Elektrik MO), Muhammet Ağıs (Elektrik MO), Şahin Demir (Harita ve Kadastro MO), Zelal Arslan (İnşaat MO), Onur Can Kılıç (İnşaat MO), Haydar Ertaş (İnşaat MO), Ali Oğan (İnşaat MO), Düzgün Oral  (İnşaat MO), Ferit Yavuz (İnşaat MO), Esma Yeşilağaç (İnşaat MO),  Anıl Murat Nas (Jeoloji MO), Onur Şahinol (Jeoloji MO), Muhammet Yurtdaş (Maden MO), Nursemin Karabulut (Makina MO), Özcan Karadağ (Mimarlar O), İbrahim Demir (Mimarlar O), İlker Söylemez (Mimarlar O), Burhan Kılınç (Mimarlar O), Erdal Süer (Mimarlar O), Samet Beycan (Peyzaj MO), Zeynep Canpolat (Şehir Plancıları O), Senem Aydın (Şehir Plancıları O), Duygu Taş (Şehir Plancıları O), Emut Kork (Şehir Plancıları O), Haydar Evcin (Ziraat MO) ve Sinem Kaplan (İKK Görevlisi) katıldı.