03.12.2021

TMMOB Bilirkişilik Paneli 4 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğin programına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

03.12.2021

Yargıtay'ın bozma kararının ardından Çarşı ve Gezi Parkı davalarının birleştirilmesinden sonraki ikinci duruşma 26 Kasım 2021 tarihinde Çağlayan'da İstanbul Adalet Sarayı’nda görüldü. Aralarında TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramazın da bulunduğu çok sayıda kurum temsilcisi, gazeteci, milletvekili ve siyasetçinin de takip ettiği dva öncesinde Taksim Dayanışması adına bir basın açıklaması yapıldı.

03.12.2021

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile Kartal Belediyesi arasınd yapılan ortak protokol kapsamında hayata geçen Kartal Bilim ve Teknoloji Hangarı’nın Proje Tanıtım Toplantısı 27 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Basın Açıklamaları
03.12.2021

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından yapılan basın açıklamasıyla engelli yurttaşlarımızın eşit yurttaşlık haklarına erişimlerin önündeki bariyerlerin kaldırılması ve kent yaşamının engelli dostu hale getirilmesi çağrısında bulundu.

03.12.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 3 Aralık 2021 tarihinde tüm üyelerimize, "Emeğimize, Mesleğimize, Haklarımıza Sahip Çıkıyor, Sorunlarımıza Çözüm İstiyoruz!" kampanyamız kapsamında bir mektup göndererek meslektaşlarımızın işsizlik ve yoksulluk sorunları ile bu sorunlara dair çözüm önerilerimizi paylaştı.

03.12.2021

Adana ve çevre illerde görüşme ve faaliyetlerini sürdüren CHP Milletvekillerinden oluşan heyet, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu'nu ziyaret ederek güncel gelişmeler ve ekonomik kriz üzerine görüş alışverişinde bulundu.

03.12.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 3 Aralık 2021 tarihli BirGün Gazetesi'ndeki köşesinde, 2022 Merkezi Yönetim Bütçesi, emekçilerin geçim mücadelesi ve talepleri üzerine yazdı.

01.12.2021

20-21 Kasım 2021 tarihlerinde İMO Teoman Öztürk Konferans Salonu'nda "Haklarımızdan, Eşitlikten, Adaletten Vazgeçmiyoruz!” temasıyla gerçekleştirilen TMMOB 7. Kadın Kurultayı`nda alınan kararlar yayımlandı.

Sonuç Bildirgeleri
01.12.2021

20-21 Kasım 2021 tarihlerinde Ankara TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu'nda “Haklarımızdan, Eşitlikten, Adaletten Vazgeçmiyoruz!” temasıyla gerçekleştirilen TMMOB 7. Kadın Kurultayı'nın sonuç bildirgesi yayımlandı

Basın Açıklamaları
01.12.2021

TMMOB tarafından düzenlenen "Emeğimize, Mesleğimize, Haklarımıza Sahip Çıkıyor Sorunlarımıza Çözüm İstiyoruz!" kampanyası kapsamında kamuda çalışan meslektaşlarımızın maaş, özlük ve ek gösterge taleplerine ilişkin TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde bir basın açıklaması gerçekleştirildi.