06.12.2021

TMMOB Bilirkişilik Paneli "Toplumcu Bakış Açısı ile Bilirkişilik" ana temasıyla 4 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu’nda gerçekleştirildi.

Oda Haberleri
06.12.2021

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla 5 Aralık 2021 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

Oda Haberleri
06.12.2021

TMMOB Maden Mühendisleri Odası 4 Aralık Madenciler Günü dolayısıyla 4 Aralık 2021 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklamaları
05.12.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz sosyal medyada "5 Aralık Dünya Mühendisler Günü" olarak ortaya atılan kavram üzerine 5 Aralık 2021 tarihinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

03.12.2021

TMMOB Bilirkişilik Paneli 4 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğin programına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

03.12.2021

Yargıtay'ın bozma kararının ardından Çarşı ve Gezi Parkı davalarının birleştirilmesinden sonraki ikinci duruşma 26 Kasım 2021 tarihinde Çağlayan'da İstanbul Adalet Sarayı’nda görüldü. Aralarında TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramazın da bulunduğu çok sayıda kurum temsilcisi, gazeteci, milletvekili ve siyasetçinin de takip ettiği dva öncesinde Taksim Dayanışması adına bir basın açıklaması yapıldı.

03.12.2021

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile Kartal Belediyesi arasınd yapılan ortak protokol kapsamında hayata geçen Kartal Bilim ve Teknoloji Hangarı’nın Proje Tanıtım Toplantısı 27 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Basın Açıklamaları
03.12.2021

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından yapılan basın açıklamasıyla engelli yurttaşlarımızın eşit yurttaşlık haklarına erişimlerin önündeki bariyerlerin kaldırılması ve kent yaşamının engelli dostu hale getirilmesi çağrısında bulundu.

03.12.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 3 Aralık 2021 tarihinde tüm üyelerimize, "Emeğimize, Mesleğimize, Haklarımıza Sahip Çıkıyor, Sorunlarımıza Çözüm İstiyoruz!" kampanyamız kapsamında bir mektup göndererek meslektaşlarımızın işsizlik ve yoksulluk sorunları ile bu sorunlara dair çözüm önerilerimizi paylaştı.

03.12.2021

Adana ve çevre illerde görüşme ve faaliyetlerini sürdüren CHP Milletvekillerinden oluşan heyet, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu'nu ziyaret ederek güncel gelişmeler ve ekonomik kriz üzerine görüş alışverişinde bulundu.