45. Dönem Kamuda Çalışan Mühendis, Mimar Ve Şehir Plancılarının Sorunları Çalışma Grubu - 3 Nolu Toplantı Kararları

Toplantı No:

MMO

Ali İhsan İlhan

ZMO

“KAMUDA ÇALIŞAN MÜHENDİS, MİMAR ve ŞEHİR PLANCILARININ SORUNLARI ÇALIŞMA GRUBU” üçüncü toplantısı 14 Kasım 2018 tarihinde yukarıdaki katılımcılarla TMMOB’da yapıldı.

Toplantıda genel bilgilendirme ve değerlendirme yapıldıktan sonra;

1- Genel Kurul’da alınan karar gereği yapılması gereken çalıştayın 15 Aralık 2018 Cumartesi gününde gerçekleştirilmesine,

2- Çalıştayın dört başlık kapsamında sunumla gerçekleştirilmesine ve sonrasında katılımcılarla birlikte forum yapılmasına,

3- Mali ve Sosyal haklar konusunda Hasan Demirtaş ve Haydar Şahin’in hazırlık yapmasına, Kadro unvan problemlerine dair Ayla Kızıltuğ’un hazırlık yapmasına, Sendikal Haklar konusunda Can Aydemir Sezer ve Betül Taşar’ın hazırlık yapmasına ve OHAL-KHK süreci için Erşat Akyazılı’nın hazırlık yapmasına,

4- Çalıştay programının bir sonraki toplantı da netleştirilmesine ve katılımcılarının belirlenmesine,