45. Dönem KHK İle İhraç Edilen Mühendis Mimar Şehir Plancıları Çalışma Grubu - 4 Nolu Toplantı Kararları

Toplantı No:

Toplantı Tarihi:

19.12.2018

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

ADI SOYADI

BİRİMİ

Deniz Kimyon

Sezgin Çalışkan

Can Deniz Akdemir

HKMO

Savaş Karabulut

Jeofizik M.O

Dündar Çağlan

JMO

Erşat Akyazı

Maden M.O.

Selma Aslan

Mimarlar O.

“KHK ile İhraç Edilen Mühendis Mimar Şehir Plancıları Çalışma Grubu” dördüncü toplantısı 19 Aralık 2018 tarihinde yukarıdaki katılımcılarla TMMOB’de yapıldı.

Toplantıda genel bilgilendirme ve değerlendirme yapıldıktan sonra;

1- 05 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Ohal Khk’ları İle İhraç Edilen Mühendis, Mimar, Şehir Plancılarının Sorunları Çalıştayı” çalıştay programının TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz’ın açılış konuşmasıyla başlamasına ve çalıştayda “İhraçlara İlişkin Sendikaların Deneyimleri”,“OHAL ve KHK Rejiminin Hukuki Statüsü”,“TBMM’de Yürütülen Çalışmalar ve OHAL İnceleme Komisyonu” başlıkları altında sunumlar gerçekleştirilmesine,

2- Çalıştay sonunda forum-tartışma bölümü gerçekleştirilmesine,

3- Çalıştay’da çalışma grubu sunumu hazırlanmasına ve bilgilendirme yapılmasına bu konuda Deniz Kimyon ve Selma Aslan’nın görevlendirilmesine,

4- Çalıştay divan başkanının Melda Yaman, Moderatör olarak Erşat Akyazı, röportörlerin Deniz Akdemir ve Dilek Karabulut olarak belirlenmesine,