05.06.2018

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yönelik olarak birliğimizin görüş ve önerilerini içeren TMMOB Seçim Bildirgesi (Haziran 2018) yayınlandı.

31.05.2018

TMMOB 45. Olağan Genel Kurulumuz Türkiye'nin dört bir yanından gelen delegelerimizin ve konuklarımızın katılımıyla Türkiye Barolar Birliği Konuk Evi Konferans Salonu'nda başladı.

28.05.2018

TMMOB Eğitim Sempozyumu'nda, Sempozyum Yürütme Kurulu tarafından hazırlanarak sunuşu gerçekleştirilen Türkiye'de Mühendislik Mimarlık Şehir Planlama Eğitiminin Tarihsel Gelişimi ve Mevcut Durum Analizi, kitaplaştırılarak yayımlandı.

28.05.2018

Bu Düzen Değişmeli Platformu Ankara 1. Bölge Bağımsız Adayı Ali Rıza Aydın ve Nahine Özkan 24 Haziran Seçimleri gündemiyle TMMOB'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

28.05.2018

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 44. Dönem Çalışma Raporu yayınlandı. Çalışma Raporu'nda TMMOB'nin dönem içerisindeki tüm çalışmaları bulunmaktadır.

26.05.2018

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adayı olan Muharrem İnce, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan heyetle, 26 Mayıs 2018 tarihinde TMMOB'ye ziyaret gerçekleştirdi.

25.05.2018

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik TMMOB tarafından hazırlanan "ÜLKEMİZİN, HALKIMIZIN VE MESLEĞİMİZİN GELECEĞİ İÇİN OY KULLANACAĞIZ, OYUMUZA SAHİP ÇIKACAĞIZ!" başlıklı broşür yayınlandı.

23.05.2018

Yönetim Kurulumuz, yaklaşan 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde TMMOB Örgütlülüğüne yönelik bir duyuru yayınlayarak üyelerimize  "Oy Kullanma" ve "Sandık Kurullarında Görev Alma" çağrısında bulundu.

19.05.2018

Suriye'den Filistin'e bölgemizin emperyalistlerce boğulmaya çalışıldığı şu günlerde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.

Ülkemizin yeraltı ve yerüstü varlıklarının uluslararası sermayeye peşkeş çekildiği, bağımlılık ilişkilerinin giderek yoğunlaştığı, şeker fabrikalarımızın yağmalandığı bir dönemde tarihten aldığımız güçle yeniden sesleniyoruz.

Kahrolsun emperyalizm!
Yaşasın tam bağımsız Türkiye!

18.05.2018

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 24 Haziran Seçimlerine ilişkin TMMOB Örgütlülüğüne yönelik bir yazı yayınlayarak, tüm üyelerimize oy kullanma ve sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu.