19 EYLÜL’ÜN 40. YILI BULUŞMASI DÜZENLENİYOR

06.09.2019

19 Eylül 1979 yılında TMMOB tarafından düzenlenen İş Bırakma Eyleminin 40. Yılı dolayısı ile “Teoman Öztürk Anısına 19 Eylül’ün 40. Yılı Buluşması” düzenleniyor. Etkinlik 19 Eylül 2019 Perşembe günü 18.00’de İMO Teoman Öztürk Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

19 Eylül’ün 40. Yılı Buluşması sinevizyon gösterimiyle başlayacak. Oğuz Türkyılmaz moderatörlüğünde gerçekleşecek oturumda Dönemin kadroları Akın Atauz, Ali Açan, Arif Delikanlı, Arif Merdol, Berat Uzel, Bülent Damar, Bülent Tanık, Cevdet Aykanat, Ertuğrul Tonguç, Faruk Aktuzlu, Fevzi Şolt, Fikret Özbilgin, Gürel Demirel, Hasan Aksungur, Hasan Özaslan, Hikmet Tümer, Hüseyin Tanrıöver, Hüseyin Yeşil, Hüsnü Solmaz, İsmail Kulaksızoğlu, İsmet Elçi, İsmet Rıza Çebi, İyigün Pulat, Kaya Güvenç, Mehmet Ali Algancı, Mehmet Kayadelen, Metin Tütün, Muhlis Özdemir, Murat Gültekingil, Murat Gümrükçüoğlu, Mustafa Erdemli, Mustafa Güzel, Müjdat Savran, Neşet Kocabıyıkoğlu, Nevzat Helvacı, Orhan Örücü, Ömer Faruk Aşkın, Ömer Kuleli, Ömer Yenel, Önder Küçükkaragöz, Selçuk Esen, Servet Şengül, Tevfik Gürsu, Uğur Ayken, Vedat Aslan, Yalçın Çilingir, Yavuz Önen, Yusuf Bozkurt konuşmacı olarak katılacaklar.

Katılımcılar döneme ait fotoğraf sergisini fuaye alanında gezebilecekler.

TEOMAN ÖZTÜRK ANISINA
19 EYLÜL’ÜN 40. YILI BULUŞMASI

Tarih: 19 Eylül 2019 / Perşembe
Saat: 18.00