TMMOB YÖNETİM KURULU-ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

31.01.2017

TMMOB Yönetim Kurulu ile Oda Başkanları Toplantısı TMMOB Yönetim Kurulu'nun 21 Ocak 2017 tarih ve 138 sayılı kararı gereği referandum sürecine ilişkin yürütülecek mücadele programı gündemi ile 30 Ocak  2017 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, II. Başkan Züber Akgöl, Sayman Üye Bahattin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Poyraz, Kemal Zeki Taydaş, Ali Fahri Özten, Niyazi Karadeniz, A. Deniz Özdemir, Ümit Özcan, Genel Sekreter Dersim Gül, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Sönmez, Teknik Görevliler Bülent Akça, Eren Şahiner, Sezgin Çalışkan, Odalardan; M. Birkan Sarıfakıoğlu (BMO), Hüseyin Yeşil (EMO), Abdullah Zararsız (FMO), Yaşar Üzümcü (GIDAMO), Onur Sevencan (HKMO), Hüseyin Kaya (İMO), Şevket Demirbaş (JFMO), Ali Uğurlu (KMO), Ayhan Yüksel (MADENMO), Ali Ekber Çakar (MMO), Fırat Sapçı (METMALZMO), Eyüp Muhcu (MO), İsmail Hakkı Barı (OMO), Ayşegül Oruçkaptan (PEYZAJMO), Orhan Sarıaltun (ŞPO), Özden Güngör (ZMO) katıldı.