10. Türk Loydu Vakfı Şirket Koordinasyon Yönetmeliğinin kabul edilmesine dair 20.01.2022 tarihli Türk Loydu Vakfı Genel Kurulu Kararının iptali ile yönetmeliğin uygulanmasının ve yönetmeliğe dayanarak yapılan atamaların durdurulmasına ilişkin ihtiyati ted

Mahkeme             : İstanbul Anadolu 13. Asliye Hukuk Mahkemesi

Dosya No            : 2022/52

Davacı                 : TMMOB Gemi Mühendisleri Odası vd.

Davalı                  : Türk Loydu Vakfı

Konu                   : Türk Loydu Vakfı Şirket Koordinasyon Yönetmeliğinin kabul edilmesine dair 20.01.2022 tarihli Türk Loydu Vakfı Genel Kurulu Kararının iptali ile yönetmeliğin uygulanmasının ve yönetmeliğe dayanarak yapılan atamaların durdurulmasına ilişkin ihtiyati tedbir istemidir.

Sonuç                  : TMMOB Gemi Mühendisleri Odası tarafından açılan davaya, davacı yanında müdahale talebinde bulunulmuş olup henüz bir karar verilmemiştir.