TMMOB AFET SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25.04.2022

TMMOB tarafından düzenlenen Afet Sempozyumu, 20, 21, 22 Nisan 2022 tarihlerinde hibrit ve çevrimiçi olarak, MMO Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sempozyum; TMMOB 2. Başkanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Selçuk Uluata, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından Afet Yönetim Süreçlerinde Belediyelerin Rolü ve Önemi başlıklı panele geçildi. Panelin oturum başkanlığını Orhan Sarıaltun (TMMOB Yürütme Kurulu Üyesi) yaparken, Mutlu Gürler (Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı), Özlem Tut (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı), İsmail Derse (İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı), Emin Madran (Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı) konuşmacı olarak katıldı.

Sempozyumu izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.