TMMOB HEYETİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE GÖRÜŞTÜ

09.03.2023

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve beraberindeki heyet 9 Mart 2023 tarihinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek Adana'da yaşanan kayıp ve yıkımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Adana'daki yapıların depreme dayanıklılığının artırılması için işbirliği imkanları üzerinde duruldu.

Toplantıya; Emin Koramaz(TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı), Dersim Gül (TMMOB Genel Sekreteri), Orhan Sarıaltun (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Özden Güngör (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Hüsnü Meydan (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Feramuz Aşkın (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Turgay Erkan (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Murat Fırat (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Ersin Gırbalar (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Gülsüm Sönmez (TMMOB Genel Sekreter Yardımcısı), Mutlu Arslan (TMMOB Basın Danışmanı), Abdullah Bakır (TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi) ile Oda Başkan ve Yöneticileri Yunus Yener (TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Elif Öztürk (TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi), Ali İpek (TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Gencay Serter (TMMOB Şehir Plancıları Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Baki Remzi Suiçmez (TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Mahir Ulutaş (TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Yasin Otuzoğlu (TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Şevket Demirbaş (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Serdar Kart (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu II. Başkanı), Zeki Emin Demir (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi), Ahmat Uncu (TMMOB Adana İKK Sekreteri), Hasan Aksungur (İMO Adana Şb.), Mehmet Tatar (JMO Adana Şb.), Ebru Turgut (PMO Adana Şb.), Bahattin Şahin (MO Adana Şb. ), Mehmet Ali Aygün (PMO Adana Şb.), Emin Pişkin (JFMO Adana Şb.), Mehmet Mak (EMO Adana Şb.), Çiğdem Eroğlu (KMO Adana Şb.) katıldı.