TMMOB HEYETİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE GÖRÜŞTÜ

09.03.2023

Deprem bölgesinde incelemelerine devam eden Emin Koramaz başkanlığındaki TMMOB Heyeti 8 Mart 2023 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir araya gelerek, deprem sonrası büyük göç alan Mersin'in durumu, ihtiyaçları ve acil durumlara hazırlığı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya; Emin Koramaz (TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı), Dersim Gül (TMMOB Genel Sekreteri), Orhan Sarıaltun (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Özden Güngör (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Ayşegül Oruçkaptan (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Hüsnü Meydan (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Murat Fırat (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Ersin Gırbalar (TMMOB Yönetim Kurulu üyesi), Onur Gökulu (TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi), Mutlu Arslan (TMMOB Basın Danışmanı) ile Oda Başkan ve Yöneticileri Yunus Yener (TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Elif Öztürk (TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi), Gencay Serter (TMMOB Şehir Plancıları Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Baki Remzi Suiçmez (TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Yasin Otuzoğlu (TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Şevket Demirbaş (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Serdar Kart (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu II. Başkanı), Zeki Emin Demir (TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi) ile İbrahim Yücesoy (TMMOB Mersin İKK Sekreteri), Şeniz İşcan Ateş (TMMOB Adana Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu üyesi), Uğur İnce (TMMOB Mersin Şehir Plancıları Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Necmi Birim (TMMOB Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Emre Üresin (TMMOB Mersin Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Erkan Demir (TMMOB Mersin Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Seyfi Çubuk (TMMOB Mersin Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Alkan Alkaya (TMMOB Mersin Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Hatice Dilek Çelikkaya (TMMOB Mersin Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Cem Güneri (TMMOB Mersin Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı) katıldı.