TMMOB HEYETİ OVACIK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

01.10.2021

TMMOB Munzur Gözeleri Raporu Komisyonu ve Tunceli İl Koordinasyon Kurulu bileşenlerinden oluşan Heyet 29 Eylül 2021 tarihinde Ovacık Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüştü.

Görüşmede Munzur Gözeleri Rekreasyon Projesinin Gözeleri uğrattığı tahribat, projenin Munzur Vadisine etkileri, Munzur Vadisi Milli Parkı üzerindeki tahribat tehditleri ve kent gündemi hakkında bilgi alışverişi ve değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Heyette TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Küçük, Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez, Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri Ayhan Erdoğan, TMMOB Teknik Görevlisi Eren Şahiner; Tunceli İKK Sekreteri Uğur Bayrak, Tunceli İKK Bileşenlerinden Yılmaz Gök (Elektrik MO), Şahin Demir (Harita ve Kadastro MO), Zelal Arslan (İnşaat MO), Anıl Murat Nas (Jeoloji MO), Muhammet Yurtdaş (Maden MO), Özcan Karadağ (Mimarlar O), İbrahim Demir (Mimarlar O), Samet Beycan (Peyzaj MO), Zeynep Canpolat (Şehir Plancıları O), Senem Aydın (Şehir Plancıları O), Duygu Taş (Şehir Plancıları O), Emut Kork (Şehir Plancıları O), Haydar Evcin (Ziraat MO) ve Sinem Kaplan (İKK Görevlisi) yer aldı.