TMMOB İSKENDERUN İKK: DEPREM ÇALIŞTAYI: HATAY'IN DEPREM GERÇEĞİ

18.03.2024

TMMOB İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu 16 Mart 2024 tarihinde Deprem Çalıştayı düzenleyerek "Hatay'ın Deprem Gerçeği..." başlığıyla konuyu uzmanlarla irdeledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleştirilen Çalıştayda iki oturum gerçekleştirildi. Çalıştayın açılışında TMMOB İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Durukan bir açılış konuşması yaptı.

İlk Oturum İMO Hatay Şube Başkanı İnal Büyükaşık moderatörlüğünde başladı. Deprem Uzmanı YTÜ İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İnşaat Mühendisi Dr. Mehmet Kapar, Hatay Barosu önceki dönem Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın birer sunum yaptılar.

İkinci oturum moderatörlüğü görevini TMMOB Hatay İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Riyad Önal gerçekleştirdi. Şehir Plancıları Odası Hatay İl Temsilcisi Serkan Koç, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kerem Özdemir, Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik ve İskenderun Mimarlar Odası Temsilcisi Emre Uras sunumlarını yaptılar.

Soru-cevap bölümünün ardından Çalıştay son buldu.