TMMOB KOCAELİ GENİŞLETİLMİŞ İKK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

18.08.2014

TMMOB Kocaeli Genişletilmiş İKK toplantısı 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü Mimarlar Odası Kocaeli Şube Tarihi Binada TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya; Arsal Arısal (TMMOB İKK Sekreteri), Sait Erçel (EMO), Nevzat Ersan (İMO), Şükrü Erdem (İMO), Semih Uçar (İMO), Hüsnü Gürpınar (İMO), Necati Atıcı (İMO), Tolga Ok (İMO), Ayşegül Bildirici Suna (İMO), Tolga Çankaya (İMO), Bekir Yüksel (İMO), Bülent Tatlı (İMO), Murat Balaban (İMO), Kahraman Bulut (İMO), Murat Özbay (JFMO), Mehmet Zeki Tığ (JFMO), Metin Aşçı (JFMO), Niyazi Temizkan (JMO), Mustafa Gündüz (MMO), Ünal Özmural (MMO), Mehmet Babaoğlu (MMO), Hasan Can Canpolat (MMO), Çetin Soroz (MMO), Erol Perçin (MMO), A. Fahri Aloğlu (MMO), Nedim Kara (MMO), Fatih Sıdalı (MimarlarOdası) katıldı.