TMMOB VE ODALAR, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI’NDAN RANDEVU İSTEDİ

19.01.2015

TMMOB ve bağlı odalar, TMMOB Yasası’nın da içinde yer aldığı torba yasaya ilişkin görüşmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan randevu istedi.

Tarih: 19 Ocak 2015
 Sayı : 64

Sayın İdris GÜLLÜCE
T.C.ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI
ANKARA

Bakanlığınızın 3 Aralık 2014 tarih ve 17576483/310.99/15265 sayılı yazısı ile “3194 sayılı İmar Kanunu, 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun, 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, 5543 sayılı İskan Kanunu, 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Kanunu, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, 2872 sayılı Çevre Kanunu, 2644 sayılı Tapu Kanunu, 6083 sayılı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi Hakkında Kanununun bazı maddelerinde değişiklik yapılmasını öngören Kanun Taslağı ve Karşılaştırma Cetveli” iletilmişti.

Konuya ilişkin görüşlerimiz ise 18 Aralık 2014 tarih ve 2110 sayılı yazı ile Bakanlığınıza gönderilmişti.

Bu konuyla ilgili olarak görüşmede bulunmak üzere TMMOB Yönetim Kurulu ile Birliğimize bağlı Bilgisayar Mühendisleri, Çevre Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Fizik Mühendisleri Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, İçmimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası, Meteoroloji Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Orman Mühendisleri Odası, Petrol Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Şehir Plancıları Odası, Tekstil Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlarından oluşan heyetimizle birlikte şahsınızdan randevu talebinde bulunuyoruz.

Gereğini arz ederiz.

Saygılarımızla,