TMMOB YÖNETİM KURULU VE ODA BAŞKANLARI ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

02.10.2023

TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları Ortak Toplantısı,  "Boşuna mı Okuduk Kampanyası'nın değerlendirilmesi ve yürütülecek çalışmalar" gündemiyle 1 Ekim 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşegül İbici Oruçkaptan, Cevahir Efe Akçelik, Ekrem Poyraz, Esen Leyla İmren, Feramuz Aşkın, Hülya Küçükaras, Hüsnü Meydan, Mustafa Zorlu, Onur Gökulu, Turgay Erkan, Yusuf Songül; Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Nuri Aldaş (Bilgisayar MO), Abdullah Zararsız (Fizik MO), Ahmet Yaşar Canca (Gemi Makineleri ve İşletme MO), Yaşar Üzümcü (Gıda MO), Ali İpek (Harita ve Kadastro MO), İsmet Tekeli (İçmimarlar O), Özer Akkuş (İnşaat MO), Şevket Demirbaş (Jeofizik MO), Hasan Küçük (Kimya MO), Yunus Yener (Makina MO), İrfan Akyol (Metalurji ve Malzeme MO), İsmail Küçük (Meteoroloji MO), Eyüp Muhcu (Mimarlar O), Gencay Serter (Şehir Plancıları O), Baki Remzi Suiçmez (ZMO) katıldı.