TMMOB YÜKSEK ONUR KURULU ÜYELERİ İLE ODA ONUR KURULU ÜYELERİ ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

08.12.2014

TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyeleri ile Oda Onur Kurulu Üyeleri Ortak Toplantısı 6 Aralık 2014 tarihinde TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirildi.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı'nın açılış  konuşmasıyla başlayan toplantıda TMMOB Yüksek Onur Kuruluna gelen dosyalarla ilgili görüş ve değerlendirmeler yapıldı.

TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi Erkan Karakaya başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, Yüksek Onur Kurulu Üyesi Ahmet Göksoy, Makina Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Ahmet Turan Dörtdemir, Mimarlar Odası Onur Kurulu Üyesi Samet Karyaldız, TMMOB Hukuk Müşaviri Nurten Çağlar Yakış sunum yaptı.

Genel görüş ve önerilerin paylaşıldığı ikinci oturumun ardından toplantı sona erdi.