ZMO 2. ÖĞRENCİ YAZ EĞİTİM KAMPI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12.09.2015

ZMO 2. Öğrenci Yaz Eğitim Kampı Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yürütücülüğünde 7-13 Eylül 2015 tarihlerinde Mordoğan-Karaburun E.Ü. Ziraat Fakültesi Araştırma ve Deneme İstasyonu’nda gerçekleştirildi.

İzmir kent gezisi ile başlayan kampın açılış törenine ZMO Başkanı Özden Güngör, Genel Sekreter Kamil Bayram, İzmir Şube Başkanımız Ferdan Çiftçi, Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer ve Şube Saymanı Köksal Aydınşakir katıldı.

Kampta bir hafta süresince her gün iki oturum şeklinde düzenlenen seminerler kapsamında; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ‘TMMOB Örgütlülüğü’, CHP İzmir Milletvekili ve önceki dönem İzmir Şube başkanlarından Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ‘Madencilik Çevre ve Tarım’, önceki dönem ZMO genel başkanlarından Doç. Dr. Gökhan Günaydın da ‘Doğayla Dost Kalkınma Arayışları’ konulu sunumlar yaptılar.

E.Ü. Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya İlbi ‘60. Yılda E.Ü.Ziraat Fakültesi’, Prof. Dr. Ayhan Çıkın ‘ Tarımsal Kooperatifçilik ve Tarımsal Kalkınma’, Prof.  Dr. Uygun Aksoy ‘Tüketicilerin Tarım Ürünleri Kalite Beklentileri ve Organik Tarım’, Prof. Dr. Kemal Kocabaş ‘Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Köy Enstitüleri Üzerinden Günümüz Eğitim Sistemine Bakış’, Doç. Dr. Ali Ulaş ‘Temel Denizcilik Eğitimi’, Doç. Dr. İlker Aydın ‘Alternatif Olta Balıkçılığı’, Gazeteci Gülşah Karadağ ‘Ekolojik Yıkım Karşısında Olağan Muhalefet’, ZMO Denizli Şube Başkanı Kadir Çetinkol ‘Tam Bağımsız Tarım ve Tam Bağımsız Türkiye Mücadelesi ve Akın Özdemir’ ve ZMO Genel Sekreteri Kamil Bayram da ‘TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Örgütlülüğü’ konularında bilgileri ile katkı koydular.

ZMO 2. Yaz Eğitim Kampı, genel kamp değerlendirilmesi ve son gün Foça gezisi ile sona erdi.