ANTALYA’DA TMMOB’NİN 60. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ…

22.10.2014

TMMOB’nin 60. yıl kuruluş yıldönümü Antalya’da 20 Ekim 2014 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi konferans salonunda yapılan panel ve kokteyl ile kutlandı.

TMMOB Antalya İKK Sekreteri Vahap Tuncer, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Milletvekili Gürkut Acar’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik kapsamında düzenlenen panelin oturum başkanlığını TMMOB Antalya İKK Sekreteri Vahap Tuncer yaptı. Panelde, önceki dönem TMMOB Başkanı Kaya Güvenç, Mimarlar Odası Antalya birimi kurucularından Yüksek Mimar Özcan Kırmızıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube 1. Dönem Başkanı İbrahim Ekinci ve Makina Mühendisleri Odası Önceki Dönem Şube Yönetim Kurulu ve Onur Kurulu Üyesi Eyüp Saydam konuşmacı olarak yer aldılar.

200’ün üzerinde mimar, mühendis ve şehir plancısının katıldığı etkinlik, panelin ardından yapılan kokteyl ile sona erdi.