GEMİ MÜHENDİSLERİ ODASI ÖNÜM ARKAM DENİZ SAĞIM SOLUM GEMİ KONULU RESİM YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

04.04.2024

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklarımıza denizi, gemiyi sevdirmek ve Gemi Mühendisliği mesleğini tanıtmak amacıyla her yıl düzenlediği Geleneksel İlkokullar Arasında Resim Yarışmasına ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, çocuklarımıza denizi, gemiyi sevdirmek ve Gemi Mühendisliği mesleğini tanıtmak, merak uyandırmak amacıyla 2007 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak ilkokullar arasında resim yarışmasını düzenlemektedir.

İlkokul öğrencileri, https://www.gmo.org.tr/ekayit/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurup, yaptıkları resmin görselini yükleyerek katılım sağlayabilecekler.

1., 2. Sınıf öğrencileri 1. Kategori,

3., 4. Sınıf öğrencileri ise 2. Kategoride değerlendirilecektir.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve yarışmaya katılan, eserleri sergilenmeye değer 30 eser sahibi öğrenciye ise ”resim defteri, boya kalemi, MEB onaylı kitaptan oluşan hediye kiti" gönderilecektir.

Yarışmaya katılım koşulları için tıklayınız.

Ödüller;
Birinci Kategori ( 1. ve 2. Sınıf Öğrenciler)

1.’lik ödülü: Android 19 İnç Tablet
2.’lik ödülü: Uzaktan kumandalı tekne