PEYZAJ MO AFET RİSKİ AZALTMA VE DİRENÇLİLİK ARTIRMA ÖN TEKNİK RAPORU YAYINLANDI

02.03.2023

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 2 Mart 2023 tarihinde Afet Riski Azaltma ve Dirençlilik Artırma Ön Teknik Raporunu yayınlandı.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş`ta meydana gelen depremlerin ardından başlattığımız dayanışma seferberliğimizin yanı sıra bölgeye dair inceleme ve araştırmalarımız da sürmektedir. Odamız 15. Dönem Yönetim Kurulu ve Prof. Dr. Alper ÇABUK, Prof. Dr. Aslı AKAY, Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Doç. Dr. F. Ayçim TÜRER BAŞKAYA, Doç. Dr. Sema MUMCU ve Dr. Ebru YILDIZ`dan oluşan Çalışma Grubu ile hazırlanan TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Afet Riski Azaltma ve Dirençlilik Artırma Ön Teknik Raporu: PEYZAJ PLANLAMA VE TASARIM İLE AFET RİSKİ AZALTMA VE DİRENÇLİLİK ARTIRMA E-Kitabı olarak yayınlanmıştır.

Ön Teknik Rapora katkı sunan meslektaşlarımıza teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine sunarız.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
15. Dönem Yönetim Kurulu