44. Dönem Gıda Politikaları Çalışma Grubu - 3 Nolu Toplantı Kararları
Toplantı No:
Toplantı Tarihi:
Toplantı Saati:
Toplantı Yeri:
ADI SOYADI |
BİRİMİ |
Kemal Zeki Taydaş |
TMMOB |
Sezgin Çalışkan |
TMMOB |
Petek Ataman |
Gıda M.O |
Osman Özgün |
Kimya M.O |
“Gıda Politikaları Çalışma Grubu” üçüncü toplantısı 26 Aralık 2016 tarihinde yukarıdaki katılımcılarla TMMOB’de yapıldı.
Toplantıda genel bilgilendirme ve değerlendirme yapıldıktan sonra;
1- “İstihdamı Zorunlu Personelin El Kitabı” dolayısıyla oluşturulan alt komisyonun ve çalışma grubunun kitapçık içeriğine dair metin hazırlıkları için konu başlıkları belirlemesine,
2- “Süt ve Sağlık Kitapçığı” hazırlanmasında daha önce paydaş olarak katkı sunmuş TMMOB dışı kişi-kurumlardan kabul etmeleri halinde kitapçığın yeniden hazırlanması kapsamında daha sonra belirlenecek bir tarihte biraraya gelerek çalışmanın hazırlanmasına ve ortaklaştırılmasına,
3- “Kırmızı - Beyaz Et Bilgilendirme ve Bilinçlendirme” kitapçığı oluşturmak amacıyla ilgili Odalardan varsa bilgi, materyal ve görüş istenmesine ve ayrıca yine Odalarla bağlantılı bu konuda katkı sunacak, görüş belirtecek ve çalışma yapabilecek alanında yetkin kişi ismi önerisi istenmesine,
4- Yapılmış olan üç toplantıda alınan kararların ve belirlenen çalışma yönelimlerinin birleştirilerek “44.Dönem Gıda Politikaları Çalışma Grubu Çalışma Programı” olarak 30 Aralık 2016 tarihinde yapılacak TMMOB Yönetim Kurulu toplantısına sunulmasına,
5- Bir sonraki çalışma grubu toplantısının 13 Ocak 2017 Cuma saat 18:30’da yapılmasına,
Karar verilmiştir.