08.02.2019

Krize Karşı Emeğimize, Mesleğimize ve Haklarımıza Sahip Çıkıyoruz kampanyası kapsamında 22 Aralık 2018 tarihinde Ankara’da İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda düzenlenen üç çalıştaydan biri olan Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendislerin Sorunları Çalıştayı sonuç bildirgesi yayınlandı.

08.02.2019

İnşaat Mühendisleri Odası'nda 15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen TMMOB Kamuda Çalışan Mühendis, Mimar, Şehir Plancılarının Sorunları Çalıştayı sonuç bildirgesi yayınlandı.

08.02.2019

“Krize Karşı Emeğimize, Mesleğimize ve Haklarımıza Sahip Çıkıyoruz” başlığıyla yürütülen kampanya kapsamında 5 Ocak 2019 tarihinde Ankara’da İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda düzenlenen OHAL KHK’ları İle İhraç Edilen Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Sorunları Çalıştayı sonuç bildirgesi yayınlandı.

09.11.2018

TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında bu yıl 42.si düzenlenen Dünya Şehircilik Günü Kolokyumu Bildirgesi yayımlandı.

04.06.2018

31 Mayıs-3 Haziran 2018 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen TMMOB 45. Olağan Genel Kurulu Sonuç Bildirgesi yayınlandı.