Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 38: Odaların aidat uygulamaları konusunda çalışma yapmak üzere Odaların Sayman üyelerinden oluşan TMMOB Oda Aidat Uygulamaları Çalışma Grubu kurulmasına, çalışma grubundan TMMOB Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Şahin'in sorumlu olmasına,

KARAR NO 39: 2016 – 2017 Öğretim Yılı içinde TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi’nde kalacak öğrenciler için katkı payı olarak 500TL/ay olarak belirlenmesine,

KARAR NO 40: TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi'nde gerekli tadilat ve onarım işlerini tamamlamak ve gerekli harcamaları yapmak üzere Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 41: 19 Eylül TMMOB Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Gününün tüm İKK’lar aracılığı ile “Örgütümüze, Mesleğimize, Halkımıza, Ülkemize Sahip Çıkıyoruz” teması ile kitlesel basın açıklamaları yapılarak kutlanmasına, etkinlikte ifade edilecek metnin Yürütme Kurulu’nca merkezi olarak hazırlanmasına,

KARAR NO 42: TMMOB 44.Dönem I.Danışma Kurulu toplantısının 24 Eylül 2016 Cumartesi günü Saat 10.00'da İnşaat Mühendisleri Odası konferans salonunda yapılmasına,

KARAR NO 43: Üniversitelerin Biyosistem Mühendisliği Bölümünden mezun olanların Ziraat Mühendisleri Odası'na kaydolmalarına ve bu kararın TMMOB Genel Kurulu'na sunulmasına,

KARAR NO 44: TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 45: MÜDEK-MAK (Mühendislik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu)‘nda Birliğimizi temsilen Mehmet Soğancı’nın yer almasına,

KARAR NO 46: TMMOB adına Sekreteryası Makina Mühendisleri Odası'nca yürütülecek TMMOB Sanayi Kongresi Düzenleme Kurulunun aşağıdaki isimlerden oluşmasına,

TMMOB SANAYİ KONGRESİ DÜZENLEME KURULU

Özgür ÖZDEMİR

Birhan ŞAHİN

Makine M.O.

KARAR NO 47: TMMOB adına Sekreteryası Elektrik Mühendisleri Odası'nca yürütülecek TMMOB Enerji Sempozyumu Düzenleme Kurulunun aşağıdaki isimlerden oluşmasına,

TMMOB ENERJİ SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU

Cengiz GÖLTAŞ

Ekrem POYRAZ

Cihan DÜNDAR

Cemalettin KÜÇÜK

Ersin GIRBALAR

Kemal Zeki TAYDAŞ

D.Ali UĞURLU

Kimya M.O.

Erman CAR

Metalurji ve Malzeme M.O.

Nejat TAMZOK

Nagehan ABACILAR

Mehmet TURGUT

Elektrik M.O.