Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 75: Deniz Kimyon'un (Şehir Pl.O.) Ücretli İşsiz ve Emekli Mühendis, Mimar ve Şehir Plancısı Çalışma Grubuna eklenmesine,

KARAR NO 76: Kadın Çalışma Grubu'nun Ezgi Pekşen Soysal (Bilgisayar M.O ), Melike Işık Gürbulak (Elektrik M.O), Fatmagül Çıra (Gida M.O), Asiye Ülkü Karaalioğlu (Harita ve Kad. M.O), Eylem Gümüş (İnşaat M.O), Tuba Çınar (Jeofizik M.O), Ümit Uzunhasanoğlu (Jeoloji M.O), İmren Taşkiran (Kimya M.O), Emra Ergüzeloğlu Karataş (Maden M.O), F.Sema Kandır (Meteoroloji M.O), Fatma Doğan (Peyzaj M.O), Esra Oğuz (Şehir Pl.O), Esen Leyla İmren (Tekstil M.O), Demet Irmak (Ziraat M.O) oluşturulmasına, Çalışma Grubu'ndan Ümit Özcan'ın sorumlu olmasına,

KARAR NO 77: 13-14 Ekim 2016 tarihlerinde Stockholm-İsveç’de gerçekleştirilecek olan FEANI (Avrupa Ulusal Mühendislik Birlikleri Federasyonu) Genel Kuruluna katılarak Birliğimizi temsil etmesi için Müfit GÜLGEÇ’in (Makina MO) görevlendirilmesine,

KARAR NO 78: TMMOB Yüksek Onur Kurulu'nun talebi doğrultusunda 5 Kasım 2016 tarihinde TMMOB Onur Kurulu üyeleri ile Oda Onur Kurulu üyeleri ortak toplpantısının yapılmasına, toplantı organizasyonu ve gerekli harcamalar yapmak konusunda Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine,

KARAR NO 79: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Elektrikli Kara Araçları ve Bu Araçların Şarjlarına Dair Elektrik Mühendiliği Hizmetleri Yönetmeliği Taslağı üzerine 23 Eylül 2016 tarihinde TMMOB'de gerçekleşen komisyon toplantısında uzlaşma sağlanamaması üzerine Makina Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanları, TMMOB Yönetim Kurulu temsilcileri ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı ile ortak toplantı yapılmasına,

KARAR NO 80: Üniversitelerin Raylı Sistemler Mühendisliği Bölümünden mezun olanların Makina Mühendisleri Odası'na kaydolmalarına ve bu kararın TMMOB Genel Kurulu'na sunulmasına,

KARAR NO 81: Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 15 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 15:00'de yapılmasına,

KARAR VERİLDİ.

Emin KORAMAZ, Züber AKGÖL, Bahattin ŞAHİN, Ali Rıza ATASOY, Cihan DÜNDAR, Cengiz GÖLTAŞ, Ekrem POYRAZ, Can DURGU, Alper DİNÇ(Katılmadı), Kemal Zeki TAYDAŞ, Ali Fahri ÖZTEN, H.Hüseyin ÇETİNKAYA, Tarık CEYHAN, Ö.Ersin GIRBALAR(Katılmadı), Mehmet BESLEME, Niyazi KARADENİZ, Cemalettin KÜÇÜK, A.Deniz ÖZDEMİR, İsmet ASLAN, Mehmet ÇELİK, Ozan YILMAZ(Katılmadı), Ümit ÖZCAN, M.Murat İLHAN, Turhan TUNCER