Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 82: Birliğimiz “Genel Sekreter Yardımcısı“ kadrosuna İnşaat Mühendisleri Odası üyesi Gülsüm Sönmez'in (Sicil No: 36742), “Teknik Görevli” kadrosuna Gıda Mühendisleri Odası üyesi Sezgin Çalışkan’ın (Sicil No: 16828) atanmasına, ücretinin belirlenmesi için Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine,

KARAR NO 83: İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Grubu'na Salih Yazvuz (Harita ve Ka. M.O) yerine Özgür Yanıt Kaya (Harita ve Kad. M.O.) eklenmesine, Kadın Çalışma Grubu'na M.Hanze Gürkaş (İç Mimarlar O.) ve Banu Gürlek'in (Mimarlar O.) eklenmesine,

KARAR NO 84: Savaşın Etkilediği Kentlerin Yapısal Sorunları Çalışma Grubu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Züber Akgöl ve Ümit Özcan'ın, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Grubu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Mehmet Çelik'in, Ücretli, İşsiz ve Emekli Müh.Mimar ve Şehir Pl.Çalışma Grubu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Niyazi Karadeniz'in, Kamuda Çalışan Müh.Mim.Şehir Pl.Özlük Hakları Çal. Komisyonu'ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Niyazi Karadeniz'in eklenmesine,

KARAR NO 85: Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Alt Çalışma Grubu'nun „Hastanelerin Radyoloji Birimlerinde Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının Değerlendirilmesi“ gündemi ile gerçekleştireceği toplantısında Birliğimizi Abdullah Zararsız (Fizik M.O) ve Nurhak Tatar'ın (Fizik M.O) temsil etmesine,

KARAR NO 86: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası'na ait, Adana ili Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi, 1023 Ada, 12 Pafta, 51 Parsel numarında 22 ve 23 bağımsız bölüm numaralı kayıtlı taşınmazın Oda adına satışı konusunda Mehmet Mak ve Bilal Tanburoğlu'nun müştereken yetkilendirilmeleri yönlü talebinin uygunluğuna,

KARAR NO 87: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası'nın, Adana Şubesinin büro hizmetlerinde kullanılmak için, Adana ili, Çukurova ilçesi, Karalarbucağı Mahallesi 6084 Ada, N34C22-A-1-B Pafta, 3 Parsel numaralı kayıtlı taşınmazın Oda adına satın alınması ve tapu işlemlerinin yürütülmesi için Mehmet Mak ve Bilal Tanburoğlu'nun müştereken yetkilendirilmeleri yönlü talebinin uygunluğuna,

KARAR NO 88: Ordu ili Fatsa, Ünye ilçesi Bahçeler Mahallesi mevkiindeki ALTINTEPE MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan YARMA AÇMA VE SONDAJ YÖNTEMİYLE MADEN ARAMA PROJESİ projesi ile ilgili olarak Ordu Valiliğince verilen “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararına karşı hukuki işlemlerin başlatılmasına,

KARAR NO 89: Aşağıda isimleri yazılı yabancı uyruklu mühendis ve mimarların Odalarının görüşleri doğrultusunda ülkemizde çalışmalarının uygun bulunduğunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bildirilmesine,

Amerika Birleşik Devletleri uyruklu Çevre Mühendisi Amelia Carolina AMSTUTZ, Bulgaristan uyruklu İnşaat Mühendisi Tefik Yuseinov NASUFOV, İran uyruklu Metalurji ve Malzeme Mühendisi Behdad SHARIATI, Yunanistan uyruklu Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Mühendisi Chasan Chalil OGLOU,

KARAR NO 90: Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 19 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15:00'de yapılmasına,

KARAR VERİLDİ.

Emin KORAMAZ, Züber AKGÖL, Bahattin ŞAHİN, Ali Rıza ATASOY, Cihan DÜNDAR, Ebru AKGÜN YALÇIN, Ekrem POYRAZ, Can DURGU, Alper DİNÇ(Katılmadı), Kemal Zeki TAYDAŞ(Katılmadı), Ali Fahri ÖZTEN, H.Hüseyin ÇETİNKAYA, Murat FIRAT, Ö.Ersin GIRBALAR(Katılmadı), Mehmet BESLEME, Niyazi KARADENİZ, Cemalettin KÜÇÜK, A.Deniz ÖZDEMİR, İsmet ASLAN(Katılmadı), Mehmet ÇELİK, Ozan YILMAZ(Katılmadı), Ümit ÖZCAN, M. Murat İLHAN(Katılmadı), Turhan TUNCER