Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 152: Şenay Güneş’in (Jeofizik M.O) Kadın Çalışma Grubuna, Atay Seçkin Kaplan’ın (Gemi M.O) Mimar, Şehir Plancıları Eğitimi, Unvanı, Denklik ve Yeterlilik Çalışma Grubuna, Ali Hadımoğulları’nın (Bilgisayar M.O.) Mimar, Şehir Plancıları Eğitimi, Unvanı, Denklik ve Yeterlilik Çalışma Grubuna eklenmesine,

KARAR NO 153: TMMOB Kadın Çalışma Grubunun önerisi doğrultusunda, TMMOB Cinsiyet Ayrımcılığı Takip Sekretaryasından A.Ülkü Karaalioğlu’nun (Harita ve Kadastro M.O) istifasının kabulüne ve yerine İmren Taşkıran’ın (Kimya M.O) eklenmesine,

KARAR NO 154: TMMOB adına Sekreteryası Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nca yürütülecek TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi’nin 15-16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde Adana’da yapılmasına,

KARAR NO 155: Kızılhisar ve Bağlarbaşı Mahallesi Kilis Yolu ve Çevresi Ekolojik Tabanlı Revizyon İmar Planlarında yapılan değişikliklere ilişkin dava açılmasının; konu ile ilgili işlemleri Birliğimiz adına yürütmesi için Gaziantep İl Koordinasyon Kuruluna yetki verilmesinin uygunluğuna,

KARAR NO 156: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Elektrikli Kara Araçları ve Bu Araçların Şarjlarına Dair Elektrik Mühendisleri Hizmetleri Yönetmeliğinin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 157: TMMOB Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancılığı Eğitimi Sempozyumu Düzenleme Kurulunun aşağıdaki isimlerden oluşmasına

TMMOB MÜHENDİSLİK, MİMARLIK VE ŞEHİR PLANCILIĞI EĞİTİMİ DÜZENLEME KURULU;

Baki Remzi Suiçmez

Ziraat Mühendisleri Odası

M. Bülent Torunbalcı

KARAR NO 158: TMMOB Bilirkişilik Çalıştayı’nın 25 Mart 2017 tarihinde Ankara’da yapılmasına, Çalıştay organizasyonu ve gerekli harcamaları yapmak konusunda Yürütme Kurulu’na yetki verilmesine,