Toplantı Kararları

29.12.2017

Toplantı Saati:

18:00

KARAR NO 277: TMMOB Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancılığı Eğitimi Sempozyumu Kitabı’nın 2000 adet basılması konusunda Yürütme Kurulu’na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 278: Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancılığı Eğitimi Mevcut Durum Analizi Raporu’nun 2000 adet basılması konusunda Yürütme Kurulu’na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 279: İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Karayolu Trafik Güvenliği Kurulu'nda 2018 yılı içerisinde Birliğimizi Ekrem Poyraz'nın asıl üye, Mehmet Besleme'nin yedek üye olarak temsil etmelerine,

KARAR NO 280: 20 Ocak 2018 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Ekoloji Çalıştayı’na Birliğimizi temsilen katılması konusunda Ümit Özcan’a görev verilmesine, etkinliğe katılım ve yapılacak sunum konusunda TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu’na bilgi verilmesine,

KARAR NO 281: Aşağıda isimleri yazılı yabancı uyruklu mühendis ve mimarların Odalarının görüşleri doğrultusunda ülkemizde çalışmalarının uygun bulunduğunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bildirilmesine,

Yunanistan uyruklu Mimar Chasan ACHMET, Kosava uyruklu Mimar Coşkun MECIHAN, Suriye uyruklu Mimar Youssef SHANPOUR, Romanya uyruklu Metalurji Mühendisi Vasile Traian VAZDAUTEANU,

KARAR NO 282: Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de yapılmasına,

KARAR VERİLDİ.

Emin KORAMAZ, Züber AKGÖL, Bahattin ŞAHİN, Ali Rıza ATASOY, Cihan DÜNDAR, Cengiz GÖLTAŞ (Katılmadı), Ekrem POYRAZ, Can DURGU (Katılmadı), Feramuz AŞKIN, Kemal Zeki TAYDAŞ, Ali Fahri ÖZTEN, H.Hüseyin ÇETİNKAYA, Murat FIRAT (Katılmadı), Ö.Ersin GIRBALAR, Mehmet BESLEME (Katılmadı), Niyazi KARADENİZ, Cemalettin KÜÇÜK (Katılmadı), A.Deniz ÖZDEMİR (Katılmadı), İsmet ASLAN (Katılmadı), Mehmet ÇELİK, Ozan YILMAZ, Ümit ÖZCAN, M. Erdem ÜREYEN (Katılmadı), Turhan TUNCER (Katılmadı)