50. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSTANBUL İKK "50. YIL YÜRÜYÜŞÜ VE ONUR GECESİ" GERÇEKLEŞTİRDİ

30.11.2004

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, 28 Kasım 2004 Pazar günü, TMMOB'nin 50. yılını Galatasaray Lisesi önünden başlayıp Taksim'de son bulan bir yürüyüşle kutladı

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, 28 Kasım 2004 Pazar günü, TMMOB‘nin 50. yılını Galatasaray Lisesi önünden başlayıp Taksim‘de son bulan bir yürüyüşle kutladı

Yürüyüş sonunda TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu adına İKK Sekreteri Meftun Gürdallar tarafından yapılan basın açıklamasında "TMMOB‘nin aydınlık yürüyüşünün ülke ve insanlık yararına devam edeceği, geçmişte olduğu gibi gelecekte de hırsızlığa, hortumculuğa, kamu olanaklarının yağmalanmasına karşı çıkılacağı" belirtilerek bu konular hakkındaki duyarlılık kamuyla paylaşıldı. Yürüyüşün ardından Atatürk Kültür Merkezi‘nde düzenlenen etkinlikte TMMOB İKK Sekreteri Meftun Gürdallar ile TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı‘nın açılış konuşmalarından sonra mesleğinde ve TMMOB üyeliğinde 50 yılını doldurmuş olan üyelere 50. Yıl Plaketleri verildi. Etkinlik plaket töreninin ardından Yeni Türkü grubunun sahne almasıyla sonlandı.