ANKARA İKK BİLEŞENLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

18.11.2004

TMMOB Yönetim Kurulu, 17.11.2004 tarihinde Ankara İKK Bileşenleri ile toplantı yaptı. Toplantıda, Ankara İKK Çalışmaları ve işleyişi üzerine görüşmeler yapıldı.

Toplantıya, Mehmet Soğancı (TMMOB), Hakan Genç (TMMOB), A. Betül Uyar (TMMOB), Alaeddin Aras (TMMOB), Ekrem Poyraz (TMMOB), Baki Remzi Suiçmez (TMMOB), Selçuk Uluata (TMMOB), İsmail Küçük (TMMOB), Nurten Çağlar Yakış (TMMOB), Ayşegül Bildirici (TMMOB), Yılmaz Kilim (Çevre Mühendisleri Odası), Olgun Yurt (Elektrik Mühendisleri Odası), Hasan Ali Petekbaşı (Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası), Cem Artantaş (İç Mimarlar Odası), Murat Karacaoğlu (İnşaat Mühendisleri Odası), Köksal Şahin (İnşaat Mühendisleri Odası), Çetin Kurtoğlu (Jeoloji Mühendisleri Odası), Mehmet Besleme (Kimya Mühendisleri Odası), Yunus Yener (Makina Mühendisleri Odası), Ali Jeni Güneş (Makina Mühendisleri Odası), M. Onur Yılmaz (Mimarlar Odası), Yahya Kızılaslan (Peyzaj Mimarları Odası), Sibel Küçük (Şehir Plancıları Odası) katıldı.