KVKK KAPSAMINDA BİRLİK VE ODALARIMIZCA YAPILACAK İŞLEMLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

21.11.2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve kanun kapsamında yürürlüğe giren mevzuatlar ile Birlik ve Odalarımızca yapılacak işlemleri görüşmek üzere 21 Kasım 2019 Perşembe günü saat 14:00’da Mimarlar Odası Zemin Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Dersim Gül  (TMMOB Genel  Sekreteri), Av.Ekin Öztürk Yılmaz (TMMOB Hukuk Müşaviri), Cem Yenilmez (Çevre Mühendisleri Odası), Işıl Arslan Çelebi (Çevre Mühendisleri Odası), Hakkı Ünlü (Elektrik Mühendisleri Odası), Tuğba Tektaş (Gemi Mühendisleri Odası), Dilruba Pahal (Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası), Özgür Kurtoğlu (Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası), Erkan Arı (İçmimarlar Odası), Turan Ayçiçek (İçmimarları Odası), Aydın Kaplan (İnşaat Mühendisleri Odası), Halim Karan (İnşaat Mühendisleri Odası), Deniz Işık Gündüz (Jeoloji Mühendisleri Odası), Zeynep Yelda Bayrak (Jeoloji Mühendisleri Odası), Fatih Torun (Kimya Mühendisleri Odası), Suat Karabulut (Maden Mühendisleri Odası), Arife Kurtoğlu (Makine Mühendisleri Odası), Evren Sağ (Makine Mühendisleri Odası), Emrah Aral (Makine Mühendisleri Odası), Petek Ceyhan (Mimarlar Odası), Ahmet H.Dinçer (Tekstil Mühendisleri Odası), Tuğrul Tamtürk (Tekstil Mühendisleri Odası), Burak Sevim (Peyzaj Mimarları Odası), R.Figen Kural (Ziraat Mühendisleri Odası) katıldı.