SERDAR ÖMER KAYNAK TMMOB ÖNÜNDE YAPILAN TÖRENLE UĞURLANDI

11.03.2019

TMMOB Yönetim Kurulu Eski Üyesi Maden Mühendisi Serdar Ömer Kaynak’ın vefatı üzerine 11 Mart 2019 tarihinde TMMOB binası önünde yapılan törenle uğurlandı.

Törene Serdar Ömer Kaynak’ın ailesi, çalışma arkadaşları ve TMMOB camiası katıldı.

Törende TMMOB Yönetim Kurulu II. Başkanı Serçuk Uluata, Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yüksel, Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Mehmet Torun ve MMO Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Soylu birer konuşma yaptılar.

Selçuk Uluata konuşmasında “Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik, Serdar Ömer Kaynak maden emekçilerinin sevgilisiydi. TMMOB’nin devrimci, demokrat, yurtsever kadrolarından olan Serdar Ömer Kaynak’ı unutmayacağız, mücadelemizde yaşatacağız. Ailesine, dostlarına ve TMMOB camiasına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Serdar Ömer Kaynak ailesinin, dostlarının ve TMMOB camiasının katıldığı tören ardından defin için Zonguldak’a uğurlandı.