TMMOB 4. KADIN KURULTAYI DENİZLİ YEREL KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12.05.2015

TMMOB 4. Kadın Kurultayı Denizli Yerel Kurultayı 9 Mayıs 2015 tarihinde Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını TMMOB İKK Sekreteri Mehmet Sarıca‘nın yaptığı Denizli Yerel Kurultayı, Divan oylaması ile devam etti. Divan Heyeti Başkanlığını Makina Mühendisi Mukadder Kepenekoğlu, Başkan Yardımcılığını Mimar Özlem Durdu Kabaetli ve Yazmanlığını Gıda Mühendisi Esin Aysal‘ın yaptığı kurultayda iki oturum gerçekleştirildi. Sunumu Peyzaj Mimarları Odası`ndan Dr. Ezgi Orhan tarafından yapılan ilk oturumda, "Eğitimde Cinsiyetçilik", "Çalışma Yaşamında Cinsiyetçilik" ve "Siyasette Cinsiyetçilik" tartışıldı. İkinci oturumda ise "Kadına Yönelik Şiddet" ve "TMMOB’de Kadın Örgütlenmesi" konusu ele alındı.