TMMOB BAŞKANI EMİN KORAMAZ VE ODA BAŞKANLARI DİYARBAKIR ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

22.03.2019

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve bağlı odalarımızın başkanları Nevruz Kutlamaları nedeniyle gittiği Diyarbakır'da 135 gündür açlık grevinde olan HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven'i ziyaret etti ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve onbinlerce yurttaşımızın katıldığı coşkulu Nevruz Kutlamalarına TMMOB Başkanı Emin Koramaz, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Gazi İpek, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu üyeleri de katıldı.

Barış ve kardeşlik mesajlarının hep birlikte haykırıldığı Nevruz Kutlamalarının ardından TMMOB Heyeti, KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik ile birlikte 135 gündür açlık grevinde olan HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven'i ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Diyarbakırdaki ziyaretler kapsamında Emin Koramaz ve beraberindeki heyet TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılım göstererek, yaklaşan seçimler öncesinde Diyarbakır'da ve bölgede yaşanan gelişmeler ahkkında görüş ve bilgi alış verişinde bulundu.