TMMOB FEANI GENEL KURULUNA KATILDI

09.10.2017

FEANI (European Federation of National Engineering Associations) Genel Kurulu, 32 Ulusal Mühendis Odaları Birliğinin katılımı ile 06 Ekim 2017 tarihinde Viyana-Avusturya’da gerçekleşti.

TMMOB’yi temsilen Prof. Dr. Müfit Gülgeç’in katıldığı Genel Kurulda önce, FEANI’nin 2017 yılı faaliyetleri ile bütçesi tartışıldı ve oylanarak kabul edildi. 2018-2023 yılı Stratejik Planının da ele alındığı kurulda, yürütme kuruluna katkı sağlaması amacıyla bir danışma kurulu (EEAG- Engineers Europe Advisory Group) oluşturulmasına karar verildi. Yapılan oylama ile FEANI Başkanlığına Prof. Dr. Jose Manuel Pereira Vieira yeniden seçildi. Yürütme kurulunda üyelik süresi dolan üyelerin yerine yapılan seçim sonrasında Genel Kurul sona erdi.