YAŞAMI SAVUNALIM İŞ CİNAYETLERİNİ DURDURALIM! 3 MART İŞ CİNAYETLERİNE KARŞI MÜCADELE GÜNÜNDE MÜCADELEYİ BÜYÜTÜYORUZ!

04.03.2022

İş cinayetlerine dikkat çekmek için ilki 2013 yılında düzenlenen "TMMOB 3 Mart İş Cinayetlerine Karşı Mücadele Günü"nde İKK`ların bulunduğu kentlerde basın açıklamaları gerçekleştirerek “Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım” denildi.

ADANA:
Adana İl Koordinasyon Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ahmet Uncu okudu.

ANKARA:
Ankara İl Koordinasyon Kurulu, TMMOB Genel Merkezi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Ankara  İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Özgür Topçu okudu.

ANTALYA:
Antalya İl Koordinasyon Kurulu, Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Derya Ünver okudu.

AYDIN:
Aydın İl Koordinasyon Kurulu, Makina Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Tunç Erlaçin okudu.

BALIKESİR:
Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu, Mimarlar Odası Balıkesir Şubesinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Betül Dikici okudu.

BOLU:
Bolu İl Koordinasyon Kurulu, Makina Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Bolu İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erol Perçin okudu.

BURSA:
Bursa İl Koordinasyon Kurulu, BAOB Yerleşkesinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Feridun Tetik okudu.

HATAY:
Hatay İl Koordinasyon Kurulu, yerel basın aracılığıyla gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi.

İZMİR:
İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Tepekule Kongre Merkezinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı İzmir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Aykut Akdemir okudu.

KARADENİZ EREĞLİ:
Karadeniz Ereğli İl Koordinasyon Kurulu, yerel basın aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi.

KIRKLARELİ:
Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu, Öğretmenevi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erol Özkan okudu.

KOCAELİ:
Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi okudu.

MARDİN:
Mardin İl Koordinasyon Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Mardin İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Mardin İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Aydın Aslan okudu.

TEKİRDAĞ:
Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu, Öğretmenevi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Cemal Polat okudu.

ZONGULDAK:
Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu, Maden Şehitleri Anıtı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasıyla "Yaşamı Savunalım, İş Cinayetlerini Durduralım!" dedi. Açıklamayı Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Çağlar Öztürk okudu.