YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ UFUK ATAÇ'I KAYBETTİK!

16.10.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Üyemiz ve değerli arkadaşımız Ufuk Ataç'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi ve dostları olmak üzere, Elektrik Mühendisleri Odamızın ve tüm TMMOB camiasının başı sağolsun.

Ufuk Ataç’ın cenazesi, 17 Ekim 2021 Pazar günü (yarın) Ankara Oran'da bulunan Abdülkerim Kuzu Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Ufuk Ataç, 1950 yılında Ankara‘da doğdu. 1975 yılında Ankara DMMA Elektrik Mühendisliği Bölümü‘nden mezun oldu. Zirai Donatım Kurumu ve İller Bankası Genel Müdürlüklerinde mühendislik görevinde bulundu. 1978 yılında Eltem Şirketler Grubu‘nu kurdu. Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanlığı, Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanlığı, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel Merkezi`nde 27. ve 28. Yazman Üyeliği ve EMO Ankara Şube 32. Dönem Başkan Yardımcılığı yaptı. EMO Ankara Şubesi 4. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve TMMOB 45 ve 46. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan; EMO`da çeşitli komisyonlarda uzun süre görevde bulunan Ataç, birçok mesleki kuruluşlarda çeşitli kademelerde görevler üstlendi.