BİRLİK HABERLERİNİN TMMOB ÖRGÜTLÜLÜĞÜNDEKİ YERİ

Sunuş

Birlik Haberlerinin TMMOB Örgütlülüğüne Etkileri Panelinin açılış konuşması TMMOB 36. Dönem Yürütme Kurulu Üyesi Serdar Ö. Kaynak, Panelin Oturum Başkanlığını TMMOB Başkanı Kaya Güvenç tarafından yapılmıştı. Panelde TMMOB Eski Başkanı Yavuz Önen, TMMOB Eski II. Başkanı Yalçın Çilingir ve Birlik Haberleri Eski Yayın Sekreteri Nevzat Şenol konuşmacı olarak yer almıştı.

"Geçmişten Geleceğe TMMOB Karikatür Sergisi"nde ise 1-2001 Yılında gerçekleştirilen Mühendislik ve Mimarlık Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen "Birlik Haberlerinin TMMOB Örgütlülüğüne Etkileri Paneli"nde yer alan konuşmaların, "Geçmişten Geleceğe TMMOB Karikatür Sergisi"nde yer alan karikatürlerin ve 1-65 sayılar arası Birlik Haberlerine emeğe geçen yayın kadrolarının listesinin yer aldığı kitap ölümünün 9. yılında Andığımız Teoman Öztürk anısına bastırıldı.

"Geçmişten Geleceğe TMMOB Karikatür Sergisi"nde ise 1-65 sayılar arası Birlik Haberlerinde yer alan sektörel ve siyasi haberlerde kullanılan karikatürlerden yapılan bir derleme okuyuculara sunuluyor.

Baskı Tarihi: Temmuz 2003

İçindekiler