Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 18: Birliğimiz “Teknik Görevli” kadrosuna TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası üyesi Eren Şahiner’in atanmasına, ücretinin belirlenmesi için Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine,

KARAR NO 19: TMMOB 44.Dönem Çalışma Programı’nın Yönetim Kurulu toplantısında belirtilen görüş ve öneriler doğrultusunda kabulüne,

KARAR NO 20: Tunceli Belediyesi ve bağlı ilçe/beldelerinden Ovacık Belediyesi, Hozat Belediyesi, Mazgirt Belediyesi, Nazımiye Belediyesi, Pülümür Belediyesi, Çemişgezek Belediyesi, Akpazar Belediyesi Başkanlarının ortak başvurusu üzerine Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yapılan/yapılması planlana barajlar, HES'ler ve maden projeleri ile ilgili olarak teknik rapor hazırlanmak üzere Cihan Dündar, Cengiz Göltaş, A.Deniz Özdemir, Ozan Yılmaz, Züber Akgöl, A.Fahri Özten, Niyazi Karadeniz, Ümit Özcan, Ekrem Poyraz ve Turhan Tuncer'in katılımıyla Munzur Vadisi Milli Parkı Çalışma Grubu kurulmasına,

KARAR NO 21: Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi toplantılarında Birliğimizi Mehmet Besleme'nin temsil etmesine,

KARAR NO 22: Üniversitelerin Optik ve Akustik Mühendisliği Bölümünden mezun olanların Fizik Mühendisleri Odası'na kaydolmalarına ve kararın TMMOB Genel Kurulu'na sunulmasına,

KARAR NO 23: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 24: TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri  Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 25: TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 26: TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Hukuk Müşavirimizin uygun görüşleri doğrultusunda kabulüne ve Resmi Gazete'de yayımlanması için Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 27: TMMOB Makina Mühendisleri Odası'nın, Tapuda Erzincan ili, Merkez ilçesi, Gülabibey Mahallesi, 784 Sokak No:32, 128 Ada, 1 Parsel’de kayıtlı 190 m² bodrum kat, 220 m² zemin kat dükkanın Makina Mühendisleri Odası adına satın alınması ve tapu işlemlerinin yürütülmesi için Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Üyesi Akif Aksoy, Sayman Üyesi Halil İbrahim Cıngıllıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Leblebici'nin münferiden yetkilendirilmeleri yönlü talebin uygunluğuna,

KARAR NO 28: TMMOB Makina Mühendisleri Odası‘nın, Oda mülkiyetinde bulunan Tapuda Ankara İli, Çankaya İlçesi, 1088 Ada, 22 Parselde kayıtlı Hatay Sokak, No: 24/7 adresinde bulunan 7 nolu bağımsız bölümün Makina Mühendisleri Odası adına Ahmet Göksoy'a satılması ve tapu işlemlerinin yürütülmesi için TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ve Oda Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Yunus Yener’in münferiden yetkilendirilmeleri yönlü talebinin uygunluğuna,

KARAR NO 29: Birliğimiz için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti alınması konusunda Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 30: Aşağıda isimleri yazılı yabancı uyruklu mühendis ve mimarların Odalarının görüşleri doğrultusunda ülkemizde çalışmalarının uygun bulunmadığının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bildirilmesine,

Türkmenistan uyruklu Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Arslan CHARYYEV, Arnavutluk uyruklu Bilgisayar Mühendisi Jonard DOCI, Rusya uyruklu İnşaat Mühendisi Nurlan NUSRADDINOV, İran uyruklu Mimar Mehri MOUSAVI CHECHAKLOU, Fransa uyruklu Yazılım Mühendisi Khamzat SALIKHOV,

KARAR NO 31: Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü Saat 14:00'de yapılmasına,

KARAR VERİLDİ.

Emin KORAMAZ, Züber AKGÖL, Bahattin ŞAHİN, Ali Rıza ATASOY, Cihan DÜNDAR, Cengiz GÖLTAŞ, Ekrem POYRAZ, Can DURGU, Alper DİNÇ, Kemal Zeki TAYDAŞ(Katılmadı), Ali Fahri ÖZTEN, H. Hüseyin ÇETİNKAYA, Murat FIRAT, Ö. Ersin GIRBALAR, Mehmet BESLEME, Niyazi KARADENİZ, Cemalettin KÜÇÜK, A. Deniz ÖZDEMİR, İsmet ASLAN(Katılmadı), Mehmet ÇELİK, Ozan YILMAZ, Ümit ÖZCAN, M. Murat İLHAN, Turhan TUNCER