Toplantı Kararları

Toplantı Saati:

Toplantı Yeri:

TMMOB

KARAR NO 215: TMMOB İstanbul Kent Sempozyumunun 1-2-3- Aralık 2017 tarihlerinde yapılmasına,

KARAR NO 216: TMMOB’nin 1973-1980 yılları arasında Başkanlığını yapan Teoman Öztürk’ün aramızdan ayrılışının 23. yıldönümü nedeniyle 11 Temmuz 2017 tarihinde açık ya da kapalı alanda anma etkinlikleri yapılmasına; afiş, broşür, el ilanı vb. yayın çıkarılmasına, gazete ilanı verilmesine ve gerekli organizasyonlar konusunda Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine,

KARAR NO 217: Birliğimizin ihtiyacı olan 1 (bir) adet bilgisayar alımı konusunda Yürütme Kuruluna yetki verilmesine,

KARAR NO 218: Birliğimiz “Basın Danışmanı” kadrosuna Mutlu Arslan’ın atanmasına, ücretinin belirlenmesi için Yürütme Kurulu'na yetki verilmesine,

KARAR NO 219: Birlik binamız ve TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi binasında gerekli tadilat ve onarım işlerini tamamlamak ve gerekli harcamaları yapmak üzere Yürütme Kurulu'na görev ve yetki verilmesine,

KARAR NO 220: TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'nın mülkiyetinde bulunan, tapuda İzmir İli, Tire İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 208 Ada, 4 Parsel’de kayıtlı kargir evin İnşaat Mühendisleri Odası adına satılması ve tapu işlemlerinin yürütülmesi için İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan ERDOĞAN ile Şube Yönetim Kurulu Saymanı Ceren NARİN'in  müştereken yetkilendirilmeleri yönlü talebinin uygunluğuna,

KARAR NO 221: Aşağıda isimleri yazılı yabancı uyruklu mühendis ve mimarların Odalarının görüşleri doğrultusunda ülkemizde çalışmalarının uygun bulunduğunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bildirilmesine,

Rusya Federasyonu uyruklu Enformatik ve Bilgisayar Mühendisi Mikhail ZARECHNEV, Suriye uyruklu Yazılım Mühendisi Mohamed BALLAN, Azerbaycan uyruklu Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Rashid KHALILBAYLI, Kenya uyruklu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Noor Yassin NOOR, Nepal Cumhuriyeti uyruklu Makina Mühendisi Nirmal ARYAL, Tunus uyruklu Endüstri Mühendisi Sami SGHAIER, Yunanistan uyruklu İnşaat Mühendisi Talip KECHAGIA, Pakistan uyruklu İnşaat Mühendisi İslam ASLAM, Suriye uyruklu Mimar Youssef SHAHROUR, Arnavutluk uyruklu Elektrik Elektronik Mühendisi Florjan DULE, Suriye uyruklu İnşaat Mühendisi Mustafa ISMAIL, Yunanistan uyruklu Peyzaj Mimarı Aise KIASIFOGLOU, Azerbaycan uyruklu Peyzaj Mimarı Nilufar GURBANOVA,

KARAR NO 222: Bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının 5 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de yapılmasına,

KARAR VERİLDİ.

Emin KORAMAZ, Züber AKGÖL, Bahattin ŞAHİN, Ali Rıza ATASOY (Katılmadı), Cihan DÜNDAR (Katılmadı), Cengiz GÖLTAŞ, Ekrem POYRAZ, Can DURGU, Alper DİNÇ (Katılmadı), Kemal Zeki TAYDAŞ, Ali Fahri ÖZTEN, H. Hüseyin ÇETİNKAYA, Murat FIRAT, Ö.Ersin GIRBALAR(Katılmadı), Mehmet BESLEME, Niyazi KARADENİZ, Cemalettin KÜÇÜK, A.Deniz ÖZDEMİR (Katılmadı), İsmet ASLAN (Katılmadı), Mehmet ÇELİK (Katılmadı), Ozan YILMAZ (Katılmadı), Ümit ÖZCAN, M. Erdem ÜREYEN, Turhan TUNCER