İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI genç-İMO 10. YAZ EĞİTİM KAMPI GERÇEKLEŞTİ

10.09.2019

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası genç-İMO 10. Yaz Eğitim Kampı Seferihisar İzmir`de 2-7 Eylül 2019 tarihlerinde İMO öğrenci üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk gün tanışma toplantısıyla başlayan kampta akşam saatlerinde film gösterimi gerçekleştirildi. 2. gün yapılan "TMMOB ve Oda Politikaları" seminerine TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe konuşmacı olarak katıldılar.

Seminerden sonra Tamer Özşeker eğitmenliğinde farkındalık eğitimi yapıldı.

Kampa ayrıca İMO Yönetim Kurulu 2. Başkanı Cemal Akça, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Şükrü Erdem, Sayman Üyesi Bülent Erkul, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kaya, Cem Oğuz ve Necati Atıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Bahaettin Sarı ve Ceylan Özkul ile genç-İMO üyeleri katkı sağladı.